Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 25 Ağustos 2022 #1 Sabah Snapchat 5 defa doğrulama kodu attı hiçbir şey yapmamama rağmen, hemen 2FA açtım. Problem çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2022
Sabah Snapchat 5 defa doğrulama kodu attı hiçbir şey yapmamama rağmen, hemen 2FA açtım. Problem çıkar mı?
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 25 Ağustos 2022 #2 Mercheng dedi: Sabah Snapchat 5 defa doğrulama kodu attı hiçbir şey yapmamama rağmen, hemen 2FA açtım. Problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirmeyi unutmayın.
Mercheng dedi: Sabah Snapchat 5 defa doğrulama kodu attı hiçbir şey yapmamama rağmen, hemen 2FA açtım. Problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirmeyi unutmayın.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 25 Ağustos 2022 #3 Nysentiera dedi: Şifrenizi değiştirmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim şimdi.
Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #4 Mercheng dedi: Sabah Snapchat 5 defa doğrulama kodu attı hiçbir şey yapmamama rağmen, hemen 2FA açtım. Problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bana da dün geldi 1 tane. İki etkenli doğrulamayı açtım ve SMS doğrulamayı seçtim. Birde şifremi değiştirdim. Böyle yaptıysanız sorun kalmamıştır. Son düzenleme: 28 Ağustos 2022
Mercheng dedi: Sabah Snapchat 5 defa doğrulama kodu attı hiçbir şey yapmamama rağmen, hemen 2FA açtım. Problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bana da dün geldi 1 tane. İki etkenli doğrulamayı açtım ve SMS doğrulamayı seçtim. Birde şifremi değiştirdim. Böyle yaptıysanız sorun kalmamıştır.