Yani mesela ben sana aralıksız bi şekilde alakasız video atarsam bu st mi oluyorSreak demek. 24 saatten fazla ara vermeden fotoğraf ve video ile mesajlaşma anlamına geliyor.
Yani mesela ben sana aralıksız bir şekilde alakasız video atarsam bu st mi oluyor?
Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni snapchat kullanmaya başladım eklediğim bi kız " st yapalım mı? " diye yazdıdaMantıken oluyor ama ST yapan kişiler daha çok senin video ve fotoğraflarını beklerler.
Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni Snapchat kullanmaya başladım eklediğim bir kız " st yapalım mı? " diye yazdıda
Ben sadece sevdiğim kişilerle yapıyorum ama puan için yapanlar da var.Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni snapchat kullanmaya başladım eklediğim bi kız " st yapalım mı? " diye yazdıda
Anladım hocam sağolKızlar öyleler. Muhtemelen amacı puandır. Tanımadığı biri ile fotolu videolu mesajlaşmak ne kadar mantıklı ki?
anladimBen sadece sevdiğim kişilerle yapıyorum ama puan için yapanlar da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.