alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Snapchat'de " st " ne demek nasıl yapılır açıklayabilir misiniz?
Çözüm E E erme 18 Nisan 2022 Streak demek. 24 saatten fazla ara vermeden fotoğraf ve video ile mesajlaşma anlamına geliyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Nisan 2022 #2 Streak demek. 24 saatten fazla ara vermeden fotoğraf ve video ile mesajlaşma anlamına geliyor. Son düzenleme: 18 Nisan 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 erme dedi: Sreak demek. 24 saatten fazla ara vermeden fotoğraf ve video ile mesajlaşma anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Yani mesela ben sana aralıksız bi şekilde alakasız video atarsam bu st mi oluyor Artı 0 Eksi
erme dedi: Sreak demek. 24 saatten fazla ara vermeden fotoğraf ve video ile mesajlaşma anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Yani mesela ben sana aralıksız bi şekilde alakasız video atarsam bu st mi oluyor
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Nisan 2022 #4 alpeeer dedi: Yani mesela ben sana aralıksız bir şekilde alakasız video atarsam bu st mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Mantıken oluyor ama ST yapan kişiler daha çok senin video ve fotoğraflarını beklerler. Artı 0 Eksi
alpeeer dedi: Yani mesela ben sana aralıksız bir şekilde alakasız video atarsam bu st mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Mantıken oluyor ama ST yapan kişiler daha çok senin video ve fotoğraflarını beklerler.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #5 Karşılıklı olarak 24 saat içerisinde snap gönderilirse 1 streak kazanırsın. Streaklerini ile görebilirsin. Artı 0 Eksi
Karşılıklı olarak 24 saat içerisinde snap gönderilirse 1 streak kazanırsın. Streaklerini ile görebilirsin.
KS KS alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #6 erme dedi: Mantıken oluyor ama ST yapan kişiler daha çok senin video ve fotoğraflarını beklerler. Genişletmek için tıkla... Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni snapchat kullanmaya başladım eklediğim bi kız " st yapalım mı? " diye yazdıda Artı 0 Eksi
erme dedi: Mantıken oluyor ama ST yapan kişiler daha çok senin video ve fotoğraflarını beklerler. Genişletmek için tıkla... Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni snapchat kullanmaya başladım eklediğim bi kız " st yapalım mı? " diye yazdıda
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Nisan 2022 #7 alpeeer dedi: Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni Snapchat kullanmaya başladım eklediğim bir kız " st yapalım mı? " diye yazdıda Genişletmek için tıkla... Kızlar öyleler. Muhtemelen amacı puandır. Tanımadığı biri ile fotolu videolu mesajlaşmak ne kadar mantıklı ki? Artı 0 Eksi
alpeeer dedi: Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni Snapchat kullanmaya başladım eklediğim bir kız " st yapalım mı? " diye yazdıda Genişletmek için tıkla... Kızlar öyleler. Muhtemelen amacı puandır. Tanımadığı biri ile fotolu videolu mesajlaşmak ne kadar mantıklı ki?
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 18 Nisan 2022 #8 alpeeer dedi: Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni snapchat kullanmaya başladım eklediğim bi kız " st yapalım mı? " diye yazdıda Genişletmek için tıkla... Ben sadece sevdiğim kişilerle yapıyorum ama puan için yapanlar da var. Artı 0 Eksi
alpeeer dedi: Daha samimi olabilmek için mi yoksa tamamen puan odakli mi? Ben yeni snapchat kullanmaya başladım eklediğim bi kız " st yapalım mı? " diye yazdıda Genişletmek için tıkla... Ben sadece sevdiğim kişilerle yapıyorum ama puan için yapanlar da var.
KS KS alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #9 erme dedi: Kızlar öyleler. Muhtemelen amacı puandır. Tanımadığı biri ile fotolu videolu mesajlaşmak ne kadar mantıklı ki? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağol classy01 dedi: Ben sadece sevdiğim kişilerle yapıyorum ama puan için yapanlar da var. Genişletmek için tıkla... anladim Artı 0 Eksi
erme dedi: Kızlar öyleler. Muhtemelen amacı puandır. Tanımadığı biri ile fotolu videolu mesajlaşmak ne kadar mantıklı ki? Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağol classy01 dedi: Ben sadece sevdiğim kişilerle yapıyorum ama puan için yapanlar da var. Genişletmek için tıkla... anladim
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #10 Dikkatli olun SS aldığınızda karşı tarafa bildirim gidiyor Tabii bende gitmiyor orası ayrı konu Artı 0 Eksi