Snapchat'te Beyrut'a gidilmiş gibi görünüyor

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Adana'dayım, Beyrut'la alakam yok ama konumum Beyrut havalimanında gözüküyor. Haritalar'a girdim, bir süre orada kaldı sonra düzeldi. Geçen hafta da haberim yokken olmuştu, Snapchat'te Beyrut'a gitmişim gibi görünüyordu. Başka yaşayan var mı? Çözümü var mıdır? Korkutuyor biraz acaba hesabım mı çalındı, telefonuma erişimleri mi var diye.

Telefonun modeliyle ilgili olduğunu pek sanmıyorum ama Samsung A34 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adana'dayım, Beyrut'la alakam yok ama konumum beyrut havalimanında gözüküyor. Haritalar'a girdim, bir süre orada kaldı sonra düzeldi. Geçen hafta da haberim yokken olmuştu, Snapchat'te Beyrut'a gitmişim gibi görünüyordu. Başka yaşayan var mı? Çözümü var mıdır? Korkutuyor biraz acaba hesabım mı çalındı, telefonuma erişimleri mi var diye.

Telefonun modeliyle ilgili olduğunu pek sanmıyorum ama Samsung A34 kullanıyorum.

Hocam Instagram'da aynısı bende de oluyor. Kendi cihazım ama beni Kayseri'de gösteriyor, ancak ben Kayseri'de değilim.

Böyle bir şey gördüm, mantıklı geldi. İnternette de sorunu yaşayan başka kişiler var. Çoğu da Kıbrıs, Adana, Mersin civarında yaşamış durumu. Benim de aynı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240612_150219_Twitter.jpg
    Screenshot_20240612_150219_Twitter.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 128

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı