Berat Kocatepe Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Hepinize iyi günler. Snapchat uygulamasında hikayelerin olduğu yerde senin için kısmı yok. Fakat farklı bir hesapla girince senin için kısmı gözüküyor. Bu bölümü nereden açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Hepinize iyi günler. Snapchat uygulamasında hikayelerin olduğu yerde senin için kısmı yok. Fakat farklı bir hesapla girince senin için kısmı gözüküyor. Bu bölümü nereden açacağım?
yılanyapkendini Picopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Ayarlardan. Artı 0 Eksi
KS KS Berat Kocatepe Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 yılanyapkendini dedi: Ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Ayarlara baktım ama onunla ilgili bir şey göremedim nereden açacağım? Artı 0 Eksi
yılanyapkendini dedi: Ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Ayarlara baktım ama onunla ilgili bir şey göremedim nereden açacağım?
yılanyapkendini Picopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 Bilmem ama ayarlardan yapılıyordur. Artı -1 Eksi