E Ertuğrul48 Yoctopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #11 Ssansarsalvo dedi: Hesabı sildim 1 aya zaten tüm veriler gidecekmiş sizce 1 ay olmadan bir sonuç çıkar mı? CİMER falan verirse zaten ondan bir şey çıkmaz aylar sürüyor O, kız 18 yaş altı babasına göstereceğini falan sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu kanka?
Ssansarsalvo dedi: Hesabı sildim 1 aya zaten tüm veriler gidecekmiş sizce 1 ay olmadan bir sonuç çıkar mı? CİMER falan verirse zaten ondan bir şey çıkmaz aylar sürüyor O, kız 18 yaş altı babasına göstereceğini falan sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu kanka?
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 6 Haziran 2024 #12 Hesabı silmenize bile gerek yoktu hocam kimse bu dava için uğraşmaz en psikopat olan insan bile. Rahat olun bir şey olmaz.
Hesabı silmenize bile gerek yoktu hocam kimse bu dava için uğraşmaz en psikopat olan insan bile. Rahat olun bir şey olmaz.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.674 Çözümler 22 6 Haziran 2024 #13 Ertuğrul48 dedi: Sonuç ne oldu kanka? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı silmeyi iptal ettim, bir şey olmadı zaten konu kapatılabilir.
Ertuğrul48 dedi: Sonuç ne oldu kanka? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı silmeyi iptal ettim, bir şey olmadı zaten konu kapatılabilir.