Snapchat'ten dolandırıldım

Sence yakınımda olan biri mi hocam? Fake hesap acıp istek attım sonradan bu hesaba ancak snapte yeni acılan hesabın altında "Yeni Katıldı" diye belirtiyor, ben istek attıktan sonra fake hesaba fake bir hesaptan istek geldi (0 snap puanı) muhtemelen kontrol icin atmıstır diye dusunuyorum sonrasında ise fakeden attıgım istegi reddetmis.

Tanıdık biri olma ihtimali de var, fakat bunu yapan tanıdık biri olsa, bir süre sonra gelir bunu sana itiraf eder, "Kanka, sana Snap'ten yazan bendim." gibisinden. Yani bunu istese de senden saklayamaz.

Tanıdık biri olma ihtimali de var, fakat bunu yapan tanıdık biri olsa, bir süre sonra gelir bunu sana itiraf eder, "Kanka, sana Snap'ten yazan bendim." gibisinden. Yani bunu istese de senden saklayamaz.
isteği atan da benim hocam. İsteği ben atıp tanıdık biri tarafından işletilme ihtimali kafama oturmuyor ancak olabilme olasılığı rahatsız ediyor beni tabii.

Şu konuyu netleştirmeye çok ihtiyacım var beyler kafamdan çıkmıyor bu durum. Sizce şu olay beni etkiler mi itibarımı, yaşantımı zedeler mi? İlk olarak baktığım zaman random biri olarak geliyor bana ancak yine de en ufak çevremden biri olma ihtimali(özellikle kötü niyetliyse) inanılmaz rahatsız ediyor beni. Bu olay uzerinden bir hafta gecti görüştüğüm kişilerden bir sey duymadım veya bir ima olmadı. Ancak görüşmediğ

im (sık görüşmediğim) samimi olmadığım insanlar da var tabii onları bilmiyorum. Şu konuyu netleştirmem lazım ciddi derecede rahatsız ediyor beni herhangi bir işe odaklanamıyorum bile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı