Zeonpat Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 144 9 Nisan 2023 #1 Bugün birisini Snapten sildim ama o beni çıkarmamış yani isteği kabul et olarak gözüküyor. Ben geri eklesem ona bildirim gider mi dostlar?
Bugün birisini Snapten sildim ama o beni çıkarmamış yani isteği kabul et olarak gözüküyor. Ben geri eklesem ona bildirim gider mi dostlar?
Çözüm erenerdugan 9 Nisan 2023 Zeonpat dedi: Bugün birisini snapten sildim ama o beni çıkarmamış yani isteği kabul et olarak gözüküyor. Ben geri eklesem ona bildirim gider mi dostlar? Genişletmek için tıkla... Evet gider.
Zeonpat dedi: Bugün birisini snapten sildim ama o beni çıkarmamış yani isteği kabul et olarak gözüküyor. Ben geri eklesem ona bildirim gider mi dostlar? Genişletmek için tıkla... Evet gider.
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #2 Zeonpat dedi: Bugün birisini snapten sildim ama o beni çıkarmamış yani isteği kabul et olarak gözüküyor. Ben geri eklesem ona bildirim gider mi dostlar? Genişletmek için tıkla... Evet gider. Artı 0 Eksi Çözüm
Zeonpat dedi: Bugün birisini snapten sildim ama o beni çıkarmamış yani isteği kabul et olarak gözüküyor. Ben geri eklesem ona bildirim gider mi dostlar? Genişletmek için tıkla... Evet gider.