Snapdragon 685 vs xynos 1280 vs Helio G99 işlemciler

lionelgoatsi

Centipat
Daha fazla  
Oyun için alacağım. Yazdığım işlemciler sırasıyla Redmi Note 12 Samsung M34 ve Samsung A24 telefonlarının işlemcileri. Snapdragon oyun için daha iyi diye duydum fakat tam emin olmadığım için size danışmak istedim.

Bütçe en fazla ne kadar çıkar? 10kya Redmi Note 11 Pro Plus 5G var. Saydığın 3 telefondanda daha iyi. MIUI sıkıntı edecektir fakat A34e çok yakın bir telefon hatta bazı konularda A34e göre avantajları da bulunuyor.

Exynos 1280 çok ezici üstünlüğe sahip.
oyun için de öyle mi?(Redmini daha fazla rami olması avantaj sağlayacaktır onuda hesaba katın lütfen)

Bütçe en fazla ne kadar çıkar? 10kya Redmi Note 11 Pro Plus 5G var. Saydığın 3 telefondanda daha iyi. MIUI sıkıntı edecektir fakat A34e çok yakın bir telefon hatta bazı konularda A34e göre avantajları da bulunuyor.

Öğrenci indirimnden faydalanacağım maksimum 9500 tl

Oyun için de öyle mi?(Redmi'ni daha fazla RAM'i olması avantaj sağlayacaktır onu da hesaba katın lütfen)

Öğrenci indirimnden faydalanacağım maksimum 9500 TL.

O zaman M34 içlerinden en mantıklısı olur. Ayrıca RAM avantajı var fakat oyun performanslarında yine M34 daha iyi. Öncelik işlemci olmalı.

O zaman M34 içlerinden en mantıklısı olur. Ayrıca RAM avantajı var fakat oyun performanslarında yine M34 daha iyi. Öncelik işlemci olmalı.
Hocam bu bir diğeri olarak bu ısınma olarakda bu gözümü korkutmuyor değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Bende Galaxy M34 5G Kullanıyorum Exynos 1280 Çok daha iyi bir işlemci Tavsiye Ederim Oyun içinde
Hocam ısınma ve ses konusunda bir problemi var mı

Hocam bu bir diğeri olarak bu ısınma olarakda bu gözümü korkutmuyor değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ısınma ve ses konusunda bir problemi var mı?

Hocam ses konusunda herhangi bir problem yok ama uzun kullanımda ısınma mevcut, videodaki şahısa katılmıyorum bu bütçedeki bir cihazdan Ultra özellikler bekleyemeyiz her ne kadar ısınsada bence abartılacak kadar değil bu bütçedeki en iyi cihazdır M34 5G.

Hocam ses konusunda herhangi bir problem yok ama uzun kullanımda ısınma mevcut, videodaki şahısa katılmıyorum bu bütçedeki bir cihazdan Ultra özellikler bekleyemeyiz her ne kadar ısınsada bence abartılacak kadar değil bu bütçedeki en iyi cihazdır M34 5G.

Oyun performansı nasıl hocam? Ayrıca uzun kullanımdan kasıt ne kadar süre 2 3 saat gibi bir süreyse benim için direkt elenecektir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı