Snapdragon 7S Gen 2 vs Kirin T82B

ayral7272

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda tablet alacağım bir iki model arasında kaldım. Ama işlemcilerde pek anlamıyorum.
Snapdragon 7S gen 2 mi daha iyi yoksa kırın T82 b sekiz çekirdek.

Merhaba. Yakın zamanda tablet alacağım bir iki model arasında kaldım. Ama işlemcilerde pek anlamıyorum.
Snapdragon 7S gen 2 mi daha iyi yoksa kırın T82 b sekiz çekirdek.

Bütçe söyleyin biz size direkt tablet önerelim.
Bir de oyun mu, ders mi yoksa günlük kullanım mı amaçlı kullacaksınız?

Bütçe olarak tahmini 15 16 k (1-2 bin TL oynarsa çok sıkıntı değil )

Bütçe söyleyin biz size direkt tablet önerelim.
Bir de oyun mu, ders mi yoksa günlük kullanım mı amaçlı kullacaksınız?

Genel olarak ders amaçlı olarak kullanacağım ama ara sıra oyun da oynarim (çok yüksek bir oyun performansına gerek yok PUBG, Fortnite vs oynamıyorum genel olarak çevrimdışı oyunlar)bana şimdiye kadar en mantıklısı Huawei 11.5 PaperMatte editon(klavye+kalem) önerdiler ama şimdiye kadar bir tek 2023 ve 2025 versiyonlarını gördüm 2025'in işlemcisi bahsettiğim kırın T82 bir de birisi fiyat performans olarak resmi pad Pro'ya da Honor Pad önerdi artık size kalmış.

MatePad 11.5 PaperMatte'ye gerek yok 10k ya düz MatePad 11.5 2025 al geç. O gayet iyidir.
Ama daha iyi olursa çok iyi olur dersen Honor Pad v9.

MatePad 11.5 PaperMatte'ye gerek yok 10k ya düz MatePad 11.5 2025 al geç. O gayet iyidir.
Ama daha iyi olursa çok iyi olur dersen Honor Pad v9.

Hocam merhaba tekrardan peki klavyeli ya da kalemli bir şey önerseniz ne dersiniz bir de şart değil ama SIM kart desteği olsa iyi olur.

Hocam merhaba tekrardan peki klavyeli ya da kalemli bir şey önerseniz ne dersiniz bir de şart değil ama SIM kart desteği olsa iyi olur.

SIM kart destekli tabletler çok pahalı gerek yok şahsen.
Ama dediğim gibi MatePad 11.5 2025 en ucuz olur ama daha iyisini istersen Honor Pad v9.
İkisinde klavye ve kalem bulunuyor.

SIM kart destekli tabletler çok pahalı gerek yok şahsen.
Ama dediğim gibi MatePad 11.5 2025 en ucuz olur ama daha iyisini istersen Honor Pad v9.
İkisinde klavye ve kalem bulunuyor.
Papermate olmayanı bulamadım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…