Snapdragon 865 vs Exynos 2100

TheLunar

Hectopat
Daha fazla  
Telefon alacağım ancak çok kararsız kaldım şu an baktığım model Galaxy S21 FE ve içinde Exynos 2100 işlemcisi bulunuyor.

Diğer baktigim telefon ise S20 FE.

Birisinde Snapdragon 865 var diğerinde Exynos 2100 var. Sizce Snapdragon 865 uzun kullanımda daha mı iyidir?

Ve genel olarak Snapdragon daha mı iyi?

S21 FE daha iyi olur.

Peki acaba o fiyat bandından baska alınabilecek bir telefon var mıdır? Snapdragon işlemci çok cezbediyor beni insanlar çok memnun o yüzden Exynos ve MediaTek işlemcilere karşı ön yargılıyım.

@TheLunar s21 fe alabilirsin exynos un genel olarak işlemcisi kötü bilinsede 2100 oldukça başarılı bir işlemci gözün arkada kalmasın

Peki acaba o fiyat bandından baska alınabilecek bir telefon var mıdır? Snapdragon işlemci çok cezbediyor beni insanlar çok memnun o yüzden Exynos ve MediaTek işlemcilere karşı ön yargılıyım.

Exynos 2100 başarılı bir işlemciydi.
S21 serisinin SD modeline bak diyeceğim ama SD 888 sorunlu ayrıyeten TR'de satılmıyor.

Exynos 2100 modeli biraz daha iyi diğer serilere nazaran. Güçlü bir model ve ayrıca S21 FE genel anlamıyla iyi bir cihaz.

Ekran ve kamera konusunda düşüş sorun olmaz diyorsan Realme GT 2 al.

Ben genel anlamıyla S21 FE'ı öneririm. Az daha çıkabilirsen Poco F5 var, 7+ Gen 2'li.

@TheLunar S21 FE alabilirsin Exynos'un genel olarak işlemcisi kötü bilinsede 2100 oldukça başarılı bir işlemci gözün arkada kalmasın.

Exynos 2100 başarılı bir işlemciydi.
S21 serisinin SD modeline bak diyeceğim ama SD 888 sorunlu ayrıyeten TR'de satılmıyor.

Peki S21 FEnin kamerası nasıldır? Bazı yerlerde soluk çekiyor vs. yazmışlar ama sizce nasıl?

Realme'ye karşıda bir ön yargım var yani bilemiyorum hiç kullanmadığımdan dolayı arayüz vs. nasıldır emin değilim.

@TheLunar Eğer illa Android olcak diyorsan s21 fe kamera hakkında Bir şey söyleyemem birinde soluk çekiyor diğerinde güzel ve net çekiyor ben exynos sevmiyorum diyorsan snapdragon olcak illa diyorsan s20fe 256gb snapdragon alabilirsin veya iPhone 11 de alabilirsin eğer Instagram a çok story vs atıyorsanda kaliteli şekilde yüklemiş olursun
Ben olsam burda illa Android olacaksa s21 fe 1. Tercihim olurda yoksa iPhone 11 daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…