bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 23 Aralık 2021 #1 Buradan telefon alınır mı? Güvenilir mi?
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #2 bratislavaa dedi: Buradan telefon alınır mı? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün bende gördüm aynı soru var aklımda
bratislavaa dedi: Buradan telefon alınır mı? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün bende gördüm aynı soru var aklımda
D dukkha Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Over Thinker 23 Aralık 2021 #3 Sahte bir site olduğu söyleniyor. Satılan ürünlerin fiyatları diğer sitelere göre daha ucuz ben de koltuk alacaktım vazgeçtim.
Sahte bir site olduğu söyleniyor. Satılan ürünlerin fiyatları diğer sitelere göre daha ucuz ben de koltuk alacaktım vazgeçtim.
bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 23 Aralık 2021 #4 sfkulusoy dedi: Bugün bende gördüm aynı soru var aklımda Genişletmek için tıkla... Siz ne düşünüyorsunuz peki? dukkha dedi: Sahte bir site olduğu söyleniyor. Satılan ürünlerin fiyatları diğer sitelere göre daha ucuz ben de koltuk alacaktım vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Aslında özelliklere göre değişiyor fiyatları bana makul geldi diğer siteler ile de karşılaştırınca.
sfkulusoy dedi: Bugün bende gördüm aynı soru var aklımda Genişletmek için tıkla... Siz ne düşünüyorsunuz peki? dukkha dedi: Sahte bir site olduğu söyleniyor. Satılan ürünlerin fiyatları diğer sitelere göre daha ucuz ben de koltuk alacaktım vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Aslında özelliklere göre değişiyor fiyatları bana makul geldi diğer siteler ile de karşılaştırınca.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #5 bratislavaa dedi: Siz ne düşünüyorsunuz peki? Genişletmek için tıkla... Şu bir çocuk vardı güvenemiyorum diye o durumdayım ben hocam .D
bratislavaa dedi: Siz ne düşünüyorsunuz peki? Genişletmek için tıkla... Şu bir çocuk vardı güvenemiyorum diye o durumdayım ben hocam .D