Mejarov Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 90 16 Temmuz 2025 #1 Snaptap nedir ve ne işe yarar? Klavyenin kendisinde olan bir şey mi? Ne işe yarıyor? Mesela ben alsam Valorant strafe atarken benim işime yarar mı?
Snaptap nedir ve ne işe yarar? Klavyenin kendisinde olan bir şey mi? Ne işe yarıyor? Mesela ben alsam Valorant strafe atarken benim işime yarar mı?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.236 Makaleler 2 Çözümler 142 Yer İstanbul 16 Temmuz 2025 #2 A'ya tek-tek basarken D'ye basılı tutarsan, sağ-sola hızlı bir şekilde hareket ediyorsun.
Mejarov Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 90 16 Temmuz 2025 #3 roxy1881 dedi: A'ya tek-tek basarken D'ye basılı tutarsan, sağ-sola hızlı bir şekilde hareket ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klavyelerin fiyatları nedir? Hangileri kaliteli?
roxy1881 dedi: A'ya tek-tek basarken D'ye basılı tutarsan, sağ-sola hızlı bir şekilde hareket ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu klavyelerin fiyatları nedir? Hangileri kaliteli?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.236 Makaleler 2 Çözümler 142 Yer İstanbul 16 Temmuz 2025 #4 Mejarov dedi: Hocam bu klavyelerin fiyatları nedir? Hangileri kaliteli? Genişletmek için tıkla... 2.000 TL'den başlıyor hocam fiyatları. Amazon.com.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr
Mejarov dedi: Hocam bu klavyelerin fiyatları nedir? Hangileri kaliteli? Genişletmek için tıkla... 2.000 TL'den başlıyor hocam fiyatları. Amazon.com.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr
M mika016 Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 Mejarov dedi: Snaptap nedir ve ne işe yarar? Klavyenin kendisinde olan bir şey mi? Ne işe yarıyor? Mesela ben alsam Valorant strafe atarken benim işime yarar mı? Genişletmek için tıkla... Snap tap ve Rapid trigger bayağı fark ediyor galiba normal mekaniklerle olmuyor o kadar iyi movement.
Mejarov dedi: Snaptap nedir ve ne işe yarar? Klavyenin kendisinde olan bir şey mi? Ne işe yarıyor? Mesela ben alsam Valorant strafe atarken benim işime yarar mı? Genişletmek için tıkla... Snap tap ve Rapid trigger bayağı fark ediyor galiba normal mekaniklerle olmuyor o kadar iyi movement.