İ İlker Ceber Decapat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 54 2 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bu kulaklık nasıl snayzer CX275S? Dosya Ekleri images.jpeg 15,1 KB · Görüntüleme: 24
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #2 Sennheiser CX275S guzel kulaklik, kendimde kullaniyorum fakat ilk defa Snayzer markasini duydum. Kafami demirliklere vurarak beyin parcalarimla dans etmek istiyorum, bu nasil bir yazim yanlisi?
Sennheiser CX275S guzel kulaklik, kendimde kullaniyorum fakat ilk defa Snayzer markasini duydum. Kafami demirliklere vurarak beyin parcalarimla dans etmek istiyorum, bu nasil bir yazim yanlisi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Temmuz 2020 #3 Snayzer nedir ya? Hani Senheiser falan yazarsın da Snayzer? Desem ki okunuşunu yazdı öyle de okunmuyor. Doğru yazımı: Sennheiser. Kulaklık mükemmel bir kulaklık. Alabilirsiniz. CX 200 Street II'yi kullanıyorum arada mükemmel ses kalitesi var. basslar ve tizler yerinde.
Snayzer nedir ya? Hani Senheiser falan yazarsın da Snayzer? Desem ki okunuşunu yazdı öyle de okunmuyor. Doğru yazımı: Sennheiser. Kulaklık mükemmel bir kulaklık. Alabilirsiniz. CX 200 Street II'yi kullanıyorum arada mükemmel ses kalitesi var. basslar ve tizler yerinde.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: CX 200 Street II'yi kullanıyorum arada mükemmel ses kalitesi var. basslar ve tizler yerinde. Genişletmek için tıkla... Kulakligi bozup servise gonderin, CX275 veriyorlar aninda. Benim CX200'um bozulmustu, tamir etmeyle ugrasmadan direkt CX275 gonderdiler. :]
Samotne Ciasteczka dedi: CX 200 Street II'yi kullanıyorum arada mükemmel ses kalitesi var. basslar ve tizler yerinde. Genişletmek için tıkla... Kulakligi bozup servise gonderin, CX275 veriyorlar aninda. Benim CX200'um bozulmustu, tamir etmeyle ugrasmadan direkt CX275 gonderdiler. :]