Sneaker Baker güvenilir mi?

KARATECİ KEDİ

Hectopat
Almak istediğim ayakkabı şudur;

Sitenin güvenilir olup olmadığını soracaktım. Arkadaşımın dediğine göre 2. el ürün falan gönderiyorlarmış ama emin olamadım güvenilir gibi.
Teşekkürler.

2. el sayılmaz. Sınırlı sayıdaki ayakkabıları kullanıcılar Nike'ın sitesinden alıyor, sonra bu sitede satıyor ama giyilmemiş, kullanılmamış kutusunda. Kullanıcının ayakkabısını da Sneakerbaker sana göndermeden önce inceliyor, sıfır ve orijinal ise sana yolluyor. Sitenin amacı bu. Bir benzeri ise: sutore : Türkiye'nin İlk Limitli Ayakkabı Alım-Satım Patformu

Hocam alıyorum o zaman.

Hocam son soru olarak sutore mi yoksa sneaker baker mı tercih edersiniz.
Ben sneaker baker tercih etmek zorundayım cunku bu ayakkabı sutoreda 7000TL civarı.
Burada ise 4500.

@KARATECİ KEDİ sutore daha eski bir site yani oradan alışveriş yapan arkadaşlarım da var. Sneakerbaker ise daha yeni sayılır ama sorun çıkanı da duymadım. Şimdi bir siteyi referans gösteremem sonra sorun yaşarsanız üstüme kalmasın Ama Google'da ufak bir araştırma yapınca güvenli gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…