Sneakerslife.tr güvenilir mi?

Kyrie 7'nin bu kadar ucuz olması şüpheli.
Nike Kyrie Low 5 ''Dominoes'' sneakerstr.com ülkedeki en güvenilir satıcılardan birisidir.
Evet Kyrie 7 gibi bir ayakkabıyı neredeyse %60 indirimle satmaları garip. Zaten üretimde yok diye biliyorum. Shopier'ı filan biliyorum zaten de satıcıya güvenemedim. Ve attığın model güzel olsa da o kadar para vermem o modele.

Evet kyrie 7 gibi bir ayakkabıyı neredeyse %60 indirimle satmaları garip. Zaten üretimde yok diye biliyorum. Shopier'ı filan biliyorum zaten de satıcıya güvenemedim. Ve attığın model güzel olsa da o kadar para vermem o modele.

O zaman dame 8, curry 10 veya ff mt bak.
Özellikle ff mt çok üst bir model. Asics yerine Nike marka olsaydı kafadan 6000 TL likti.

O zaman dame 8, curry 10 veya ff mt bak.
Özellikle ff mt çok üst bir model. Asics yerine Nike marka olsaydı kafadan 6000 TL likti.
Model sormuyorum. Satıcıyı soruyorum. Ve ülkede Kyrie 7 satan başka yer varda onu soruyorum. Yine de önerin için teşekkür ederim.

Replika ürün. Satıcının güvenilir olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Shopier aracılığı ile alışveriş yaptığınız için her türlü ürünü göndermek zorunda. Göndermezse/yanlış ürün gönderirse kendi başı yanar.

Replika ürün. Satıcının güvenilir olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Shopier aracılığı ile alışveriş yaptığınız için her türlü ürünü göndermek zorunda. Göndermezse/yanlış ürün gönderirse kendi başı yanar.
Ürünün replika olduğunu nereden anladın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı