Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 634 Çözümler 2 5 Haziran 2025 #1 Super Mario World oynamak için Snes9x indirdim fakat ne yaparsam yapayım gamepad kontrollerini doğru yapsam da oyunda algılamıyor. Aygıtlardan kontrol ettim gamepad sorunsuz çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
Super Mario World oynamak için Snes9x indirdim fakat ne yaparsam yapayım gamepad kontrollerini doğru yapsam da oyunda algılamıyor. Aygıtlardan kontrol ettim gamepad sorunsuz çalışıyor.
Çözüm Mustafa.Kaan 5 Haziran 2025 Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca config sayfasında Joypad 1 seçip enabled demelisiniz.
Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca config sayfasında Joypad 1 seçip enabled demelisiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.698 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca config sayfasında Joypad 1 seçip enabled demelisiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca config sayfasında Joypad 1 seçip enabled demelisiniz.
KS KS Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 634 Çözümler 2 5 Haziran 2025 #3 Joypad 1 seçip atadım tuşları çalıştı teşekkürler. Artı 0 Eksi