Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 2 Temmuz 2014 #11 Furkan Üner dedi: Yuh!!! O ekran kartıyla rahatça oynayamıyor musun?Ram ve işlemcini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, rahatça oynayamıyorum değil. Gayet rahat oynuyorum oyunu. Sadece üst düzey bir ekran kartı gerekli üst seviye grafik için. İşlemci: Intel Core I7 3820 RAM: 16 GB (4x4)Kingston Hyperx Genesis Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2014
Furkan Üner dedi: Yuh!!! O ekran kartıyla rahatça oynayamıyor musun?Ram ve işlemcini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, rahatça oynayamıyorum değil. Gayet rahat oynuyorum oyunu. Sadece üst düzey bir ekran kartı gerekli üst seviye grafik için. İşlemci: Intel Core I7 3820 RAM: 16 GB (4x4)Kingston Hyperx Genesis
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #12 Umut Byr dedi: Hayır, rahtça oynayamıyorum değil. Gayet rahat oynuyorum oyunu. Sadece üst düzey bie ekran kartı gerekli üst seviye grafik için. İşlemci: Intel Core I7 3820 RAM: 16 GB (4x4)Kingston Hyperx Genesis Genişletmek için tıkla... Peki ben en azından her şey highte oynayabilir miyim? Ekran Kartı: GT 650M-2GB İşlemci:I7-3610QM-2.30 Ghz Ram:8 GB
Umut Byr dedi: Hayır, rahtça oynayamıyorum değil. Gayet rahat oynuyorum oyunu. Sadece üst düzey bie ekran kartı gerekli üst seviye grafik için. İşlemci: Intel Core I7 3820 RAM: 16 GB (4x4)Kingston Hyperx Genesis Genişletmek için tıkla... Peki ben en azından her şey highte oynayabilir miyim? Ekran Kartı: GT 650M-2GB İşlemci:I7-3610QM-2.30 Ghz Ram:8 GB
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 2 Temmuz 2014 #13 Kenar yumuşatmayı kısarak oynayabilirsin. Artık kenar yumuşatma gölge veya başka grafik çeşitlerinden daha çok etkiliyor FPS değerlerini.
Kenar yumuşatmayı kısarak oynayabilirsin. Artık kenar yumuşatma gölge veya başka grafik çeşitlerinden daha çok etkiliyor FPS değerlerini.
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #14 Biraz grafik hastasıyım acaba kenar yumuşatmayı mesela ultradan mediuma çeksem görüntü çok değişirmi. Kenar yumuşatma dediğin SSAO falan mı yoksa x2, x4, x8, x16 mı?
Biraz grafik hastasıyım acaba kenar yumuşatmayı mesela ultradan mediuma çeksem görüntü çok değişirmi. Kenar yumuşatma dediğin SSAO falan mı yoksa x2, x4, x8, x16 mı?
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 2 Temmuz 2014 #15 SSAO gibi grafik değişkenleri kenar yumuşatma. Oyunda ANTI-ALIASING diye geçer. Bence grafikleri High yap. Kenar yumuşatmayı tamamen kapat.
SSAO gibi grafik değişkenleri kenar yumuşatma. Oyunda ANTI-ALIASING diye geçer. Bence grafikleri High yap. Kenar yumuşatmayı tamamen kapat.
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #16 İlgin için teşekkürler.