mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2014 #1 Yep yeni grafiklere sahip 5 Dakikalık oynanış video yayınlanmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Yep yeni grafiklere sahip 5 Dakikalık oynanış video yayınlanmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 8 Şubat 2014 #2 Merakla bekliyorum açıkcası.
MetalCoreII Kilopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 550 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2014 #3 İkinci oyun beni tatmin etmemişti açıkçası. Üçüncü oyunun daha iyi olması dileği ile.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2014 #4 Sniper hastasıyımdır ama hiç Sniper Elite serisinden bir oyun oynamadım
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2014 #5 Ahmet Özenir dedi: Sniper hastasıyımdır ama hiç Sniper Elite serisinden bir oyun oynamadım Genişletmek için tıkla... Sniper Elite 2'yi oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Tek başına savaşıyorsun. Tam bir 2. Dünya Savaşı oyunu.
Ahmet Özenir dedi: Sniper hastasıyımdır ama hiç Sniper Elite serisinden bir oyun oynamadım Genişletmek için tıkla... Sniper Elite 2'yi oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Tek başına savaşıyorsun. Tam bir 2. Dünya Savaşı oyunu.
MertDemirci Hectopat Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 103 9 Şubat 2014 #6 Fizik motoru ve yapay zekayı geliştirmişler gayette başarılı olmuş ama oyunun kurgusunu keşke 3. Dünya Savaşı üzerine kurulsaydı daha başarılı olabilirdi.
Fizik motoru ve yapay zekayı geliştirmişler gayette başarılı olmuş ama oyunun kurgusunu keşke 3. Dünya Savaşı üzerine kurulsaydı daha başarılı olabilirdi.
fukuli053 Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 262 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2014 #7 İlk oyununu bitirmiştim de çok sevmiştim o zaman. Bence bu da güzel olur.