TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Hangi DLC'ler alınmalıdan kastım hangileri silah deseni yerine oynanış süresi arttıran yeni bölümler ekleyen DLC'ler. Season Pass'e gereksiz para vermeyelim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Target Hitler: Hunt the Grey Wolf,
Save Churchill (bunun 3 DLC'si var).
Diğerleri ya silah ekliyor ya da kamuflaj. Ama şimdi değil de indirimde alın, sadece ilk DLC 105 lira. Diğerlerinin toplamı da 225 lira. Sadece 1 yıl önce 3 oyunu da DLC'leriyle beraber 40 liraya yakın bir paraya almıştım, şu an DLC'lere bakmak için mağazaya girdiğimde şok geçirdim yani.

Target Hitler: Hunt the grey Wolf,
Save Churchill (bunun 3 DLC'si var).
Diğerleri ya silah ekliyor ya da kamuflaj. Ama şimdi değil de indirimde alın, sadece ilk DLC 105 lira. diğerlerinin toplamı da 225 lira. sadece 1 yıl önce 3 oyunu da DLC'leriyle beraber 40 liraya yakın bir paraya almıştım, şu an DLC'lere bakmak için mağazaya girdiğimde şok geçirdim yani.

Yok hocam toplam 20 saat bile eklemeyecek DLC'lere indirimsiz fiyat vermem zaten sağ olun bu arada. Zaten bende Collection paketini almıştım sonra DLC'leri giderken bir baktım zamlanmış. (bu arada sizce season Pass indirime girer mi girerse direk onu alayım)

Yok hocam toplam 20 saat bile eklemeyecek DLC'lere indirimsiz fiyat vermem zaten sağ olun bu arada. Zaten bende Collection paketini almıştım sonra DLC'leri giderken bir baktım zamlanmış. (bu arada sizce season Pass indirime girer mi girerse direk onu alayım)
Sonbahar indirimlerinde indirime girer sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı