AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir.
Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir.
Çözüm 4 4 403976 30 Temmuz 2023 AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini ve DLL paketini kurdun mu? Gerekli DLL dosyaları eksik olabilir. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini ve DLL paketini kurdun mu? Gerekli DLL dosyaları eksik olabilir. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 30 Temmuz 2023 #2 AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurdunuz mu?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 30 Temmuz 2023 #3 AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini ve DLL paketini kurdun mu? Gerekli DLL dosyaları eksik olabilir. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini ve DLL paketini kurdun mu? Gerekli DLL dosyaları eksik olabilir. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
KS KS AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Sürücüleri kurdum. 403976 dedi: Sürücülerini ve DLL paketini kurdun mu? Gerekli DLL dosyaları eksik olabilir. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sürücüleri kurdum. 403976 dedi: Sürücülerini ve DLL paketini kurdun mu? Gerekli DLL dosyaları eksik olabilir. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 30 Temmuz 2023 #5 AhmetTR01 dedi: Sürücüleri kurdum. Hocam çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.989 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Bende oyun piyasadan kalkıyor sandım. Artı 0 Eksi
AhmetTR01 dedi: Bugün PC'ye format attım. Atmadan önce çalışıyordu ama attıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun nedir? Oyun orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Bende oyun piyasadan kalkıyor sandım.