mdevrim Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2021 #1 Oyunu açtığımda siyah ekranda görüntü gelmiyor ama menü sesi ve menüdeki tuşların üzerinde farenin gezme sesini alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Oyunu açtığımda siyah ekranda görüntü gelmiyor ama menü sesi ve menüdeki tuşların üzerinde farenin gezme sesini alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.014 Çözümler 2 Yer İzmir 20 Mayıs 2021 #2 Oyun orijinal mi korsan mı? Korsansa normaldir eğer Steam'den aldıysanız dosyaları dogrulamayi deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Oyun orijinal mi korsan mı? Korsansa normaldir eğer Steam'den aldıysanız dosyaları dogrulamayi deneyin.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Mayıs 2021 #3 Alt + enter yapmayı deneyin. Oyununuz korsansa crack dosyalarını doğru konuma attığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
Alt + enter yapmayı deneyin. Oyununuz korsansa crack dosyalarını doğru konuma attığınızdan emin misiniz?
KS KS mdevrim Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2021 #4 LEGEND.35 dedi: Oyun orijinal mi korsan mı? Korsansa normaldir eğer Steam'den aldıysanız dosyaları dogrulamayi deneyin. Genişletmek için tıkla... 183206 dedi: Alt + enter yapmayı deneyin. Oyununuz korsansa crack dosyalarını doğru konuma attığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Doğrulayınca bir sonuç alamadım ama 10-15 dakika kadar arkada açık kaldıktan sonra ekran geliyor. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: Oyun orijinal mi korsan mı? Korsansa normaldir eğer Steam'den aldıysanız dosyaları dogrulamayi deneyin. Genişletmek için tıkla... 183206 dedi: Alt + enter yapmayı deneyin. Oyununuz korsansa crack dosyalarını doğru konuma attığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Doğrulayınca bir sonuç alamadım ama 10-15 dakika kadar arkada açık kaldıktan sonra ekran geliyor.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 20 Mayıs 2021 #5 mdevrim dedi: Steam'den aldım. Doğrulayınca bir sonuç alamadım ama 10-15 dakika kadar arkada açık kaldıktan sonra ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... İlginç. Artı 0 Eksi
mdevrim dedi: Steam'den aldım. Doğrulayınca bir sonuç alamadım ama 10-15 dakika kadar arkada açık kaldıktan sonra ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... İlginç.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 20 Mayıs 2021 #6 mdevrim dedi: Steam'den aldım. Doğrulayınca bir sonuç alamadım ama 10-15 dakika kadar arkada açık kaldıktan sonra ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam saçma olacak ama ekran kartı ya da VRAM yetmiyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
mdevrim dedi: Steam'den aldım. Doğrulayınca bir sonuç alamadım ama 10-15 dakika kadar arkada açık kaldıktan sonra ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam saçma olacak ama ekran kartı ya da VRAM yetmiyor olabilir mi?
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 20 Mayıs 2021 #7 FX 9590 dedi: Hocam saçma olacak ama ekran kartı ya da VRAM yetmiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir? Cole McCree dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz günceldir umarım. Artı 0 Eksi
FX 9590 dedi: Hocam saçma olacak ama ekran kartı ya da VRAM yetmiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir? Cole McCree dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz günceldir umarım.