F Furkan Ak Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar Bilgisayarıma sniper elite 3 yükelemek istediğimde bu hatayı alıyorum acaba çözümü nedir. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 40,2 KB · Görüntüleme: 811
Merhaba arkadaşlar Bilgisayarıma sniper elite 3 yükelemek istediğimde bu hatayı alıyorum acaba çözümü nedir.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #2 Ya indirdiğin dosya eksik, ya da tamamen bozuk. Çözümü orijinal almak.
Crian Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 648 4 Ocak 2015 #3 Arşivin bozuk olduğunu ve sıkıştırılan dosyalar çıkartılırken hata oluştuğunu belirtiyor.
F Furkan Ak Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #4 Arkadaşlar Sorunun çözümünü buldum Çözüm: ISDone.dll ve Unarc.dll dosyalarını oyun dosyalarını çıkarttığımız klasöre ve oyunun kurulum başlangıcında program files (x86) sniper elite 3 klasörüne atınca sorun kalmıyor. Konu kapanabilir.
Arkadaşlar Sorunun çözümünü buldum Çözüm: ISDone.dll ve Unarc.dll dosyalarını oyun dosyalarını çıkarttığımız klasöre ve oyunun kurulum başlangıcında program files (x86) sniper elite 3 klasörüne atınca sorun kalmıyor. Konu kapanabilir.