Sniper Elite 4 alınır mı?

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  
Sniper Elite 4 alınır mı? Bir de Online modu var mı? Alsam arkadaşımla beraber oynayabilir miyim?

Oyunun türünü beğeniyorsanız alınabilir, ben aldığımda pek sevmedim. Oyun bana hitap etmiyor anlaşılan. Adından da anlaşılacağı üzere oyunda sadece keskin nişancı tüfeğiyle adam öldürüyorsunuz, bundan ibaret bir oyun. Bunu bilerekten alın derim.

Oyunun türünü beğeniyorsanız alınabilir, ben aldığımda pek sevmedim. Oyun bana hitap etmiyor anlaşılan. Adından da anlaşılacağı üzere oyunda sadece keskin nişancı tüfeğiyle adam öldürüyorsunuz, bundan ibaret bir oyun. Bunu bilerekten alın derim.
Sadece keskin nişancı değil, birçok silah kullanılabiliyor. Oyun sizi bu noktada serbest bırakıyor. Düşmanı öldürmenin de birçok alternatifi var.

Ama oyun beni de sarmadı. Adında "Sniper" ismi geçiyor ama sanki sniper değil de güdümlü silah kullanıyoruz. Adama kitlenmek gerekiyor. Sniper Ghost Warrior serisi isminin hakkını daha çok veriyor bu konuda.

Fiyatının hakkını veriyor ama oyun. Açık dünyada ilerlemenizi istediğiniz gibi yapabileceğiniz, yer yer kendini tekrar eden eğlenceli bir oyun.

Bu arada yapay zeka tam bir facia.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı