R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 18 Şubat 2021 #1 1 saat oynadım fakat vuruş zevki yok, aksiyon zevki yok, hikayesi de bayağı kötü geldi. Daha ilk bölümdeyim, oyun sonradan açılıyor mu yoksa aynı mı devam ediyor? Aynıysa iade etmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
1 saat oynadım fakat vuruş zevki yok, aksiyon zevki yok, hikayesi de bayağı kötü geldi. Daha ilk bölümdeyim, oyun sonradan açılıyor mu yoksa aynı mı devam ediyor? Aynıysa iade etmeyi düşünüyorum.
CanAndak00 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 86 18 Şubat 2021 #2 Şimdiden sevmediyseniz bence sonradan da sevmezsiniz iade edebilirsiniz tabii yine size kalmış.
B Berancelik Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Hayır oyun ortalarda mükemmel.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 18 Şubat 2021 #4 Sanki botlara karşı oynuyormuşum gibi geliyor ortadaki düşmanları öldür tamam öldürdün ilerle mantığında.
Sanki botlara karşı oynuyormuşum gibi geliyor ortadaki düşmanları öldür tamam öldürdün ilerle mantığında.
3 363732 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 185 18 Şubat 2021 #5 Recx and Flex dedi: Sanki botlara karşı oynuyormuşum gibi geliyor ortadaki düşmanları öldür tamam öldürdün ilerle mantığında. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler konusu bazısı çok sever benim gibi bazıları sevmez hoşunuza gitmediyse iade edin.
Recx and Flex dedi: Sanki botlara karşı oynuyormuşum gibi geliyor ortadaki düşmanları öldür tamam öldürdün ilerle mantığında. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler konusu bazısı çok sever benim gibi bazıları sevmez hoşunuza gitmediyse iade edin.