Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Oyun için TR yama arıyorum. Donanımhaber'deki yama 23₺ ben bu oyunu 12₺'ye aldım. Bildiğiniz güvenli & ücretsiz TR yama var mı? Bahsettiğim yama: Sniper Elite 4 Türkçe Yama Çalışması(TG Yama)[ÇIKTI] | DonanımHaber Forum
Oyun için TR yama arıyorum. Donanımhaber'deki yama 23₺ ben bu oyunu 12₺'ye aldım. Bildiğiniz güvenli & ücretsiz TR yama var mı? Bahsettiğim yama: Sniper Elite 4 Türkçe Yama Çalışması(TG Yama)[ÇIKTI] | DonanımHaber Forum
5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #2 Electrix dedi: Oyun için TR yama arıyorum. Donanımhaber'deki yama 23₺ ben bu oyunu 12₺'ye aldım. Bildiğiniz güvenli & ücretsiz TR yama var mı? Bahsettiğim yama: Sniper Elite 4 Türkçe Yama Çalışması(TG Yama)[ÇIKTI] | DonanımHaber Forum Genişletmek için tıkla... Sniper Elite 4 Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, Sniper Elite 4 isimli savaş ve nişancılık temalı oyun ve tüm ek paketleri için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra yamatr.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
Electrix dedi: Oyun için TR yama arıyorum. Donanımhaber'deki yama 23₺ ben bu oyunu 12₺'ye aldım. Bildiğiniz güvenli & ücretsiz TR yama var mı? Bahsettiğim yama: Sniper Elite 4 Türkçe Yama Çalışması(TG Yama)[ÇIKTI] | DonanımHaber Forum Genişletmek için tıkla... Sniper Elite 4 Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, Sniper Elite 4 isimli savaş ve nişancılık temalı oyun ve tüm ek paketleri için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra yamatr.com