fenerbahce.sk Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 365 Çarşamba 18:24 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Steam'deki Sniper Elite 5 oyununu almak istiyorum. Oyun indirime girmiş, fiyatı 5 dolar. Alınır mı? Ne düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar, ben Steam'deki Sniper Elite 5 oyununu almak istiyorum. Oyun indirime girmiş, fiyatı 5 dolar. Alınır mı? Ne düşünüyorsunuz?
K KozTR58 Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 234 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 18:45 #2 fenerbahce.sk dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Steam'deki Sniper Elite 5 oyununu almak istiyorum. Oyun indirime girmiş, fiyatı 5 dolar. Alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Valla bende ilk 4 oyun vardı, 5.'yi de alacağım gibi, epey uyguna satılıyor. Bence eğlenceli oyun.
fenerbahce.sk dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Steam'deki Sniper Elite 5 oyununu almak istiyorum. Oyun indirime girmiş, fiyatı 5 dolar. Alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Valla bende ilk 4 oyun vardı, 5.'yi de alacağım gibi, epey uyguna satılıyor. Bence eğlenceli oyun.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.846 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 18:45 #3 5 dolara değer bence. 5 dolara AAA kalitesinde oyun. Türü seviyorsanız alınır.
Furkan19230 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 18:47 #4 İstersen alabilirsin güzel indirime girmiş.