Sniper Elite 5 vs Sniper Ghost Warrior Serisi

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili forumlular,

Son zamanlarda ciddi şekilde keskin nişancı oyunu oynama isteğim vardı ve Steam üzerinde gezinirken şu anda indirimde olan 2 farklı oyun serisi buldum. Birisi Sniper Elite serisi, diğeri de Sniper Ghost Warrior serisi. Amacım sadece dümdüz adam vurmak, hikayesi ve içeriği çok önemli değil; sadece uzun bir deneyim sunsun, oynanışı ve grafikleri günümüzde halen oynanabilir durumda olsun istiyorum. Aşağıdaki seçeneklerden hangisini almak daha mantıklı olur?

1 - Sniper Elite 5 = 220 TL
2 - Sniper Ghost Warrior Contracts (1 ve 2. oyunlar) + Sniper Ghost Warrior (1, 2, 3. oyunlar ve hepsinin DLC paketleri) = 251 TL.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-01 233131.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-01 233131.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 7
  • Ekran görüntüsü 2026-02-01 233128.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-01 233128.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bence Sniper Elite serisi hele 5 daha iyi ama aynı fiyata ghost warrior bir sürü oyun veriyormuş paket halinde. Hangisini tavsiye etsem kafam karıştı şimdi.

Normalde bence Sniper Elite serisi hele 5 daha iyi ama aynı fiyata ghost warrior bir sürü oyun veriyormuş paket halinde. Hangisini tavsiye etsem kafam karıştı şimdi.
Ben de aynı kafa karışıklığında kaldım hocam. Sniper Elite daha adını duyurmuş bir oyun olmasına rağmen diğer taraf daha uzun süre oynanış vaat ediyor gibi.

Bence 2 oyununda ful serisini oynamak. Ayrım yapmak ikisine de hakaret benim gözümde :D
Sniper Elite'in fiyatları diğer oyuna göre daha pahalı hocam ya. Tüm seriyi alamam maalesef. Her bir oyunu indirim girdiğinde tanesi 5-6 dolara geliyor. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı