T Turgay Kırdar Kilopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #1 İndirimden Sniper Elite III aldım. Oyun VAC yasağını kullanıyor mu tam bilmiyorum aslında. Benim sorum Türkçe yama kurduğumda Online girersem VAC veya benzeri bir yasak alır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2017
İndirimden Sniper Elite III aldım. Oyun VAC yasağını kullanıyor mu tam bilmiyorum aslında. Benim sorum Türkçe yama kurduğumda Online girersem VAC veya benzeri bir yasak alır mıyım?
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #2 Sniper Elite serisinde Vac koruması mevcut değil. Steam Search Vac korumalı olanların listesi yukarıdaki listede mevcut.
Sniper Elite serisinde Vac koruması mevcut değil. Steam Search Vac korumalı olanların listesi yukarıdaki listede mevcut.
T Turgay Kırdar Kilopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #3 Peki herhangi bir yasak alır mıyım?
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #4 Alman için bir sebep gözükmüyor. Eğer niyetin sadece senaryosunu oynamak ise zaten bir sıkıntı çıkmasına imkan yok.
Alman için bir sebep gözükmüyor. Eğer niyetin sadece senaryosunu oynamak ise zaten bir sıkıntı çıkmasına imkan yok.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #5 Turgay Kırdar dedi: Peki herhangi bir yasak alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Senaryoda kesinlikle almazsın da çok oyunculu için de almazsın büyük bir ihtimal. Çünkü oyunda ban sistemi yok diye biliyorum.
Turgay Kırdar dedi: Peki herhangi bir yasak alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Senaryoda kesinlikle almazsın da çok oyunculu için de almazsın büyük bir ihtimal. Çünkü oyunda ban sistemi yok diye biliyorum.