KadirXes Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 376 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Sniper Elite V2 Remastered oyunu 11.40TL'ye düşmüş. İlgilenenler alabilir, ben şahsen ekipçe oynamak için herkese aldım. GamersGate - Buy and download games now! We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere. www.gamersgate.com
Sniper Elite V2 Remastered oyunu 11.40TL'ye düşmüş. İlgilenenler alabilir, ben şahsen ekipçe oynamak için herkese aldım. GamersGate - Buy and download games now! We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere. www.gamersgate.com
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 5 Ekim 2024 #2 Oyun bitirdim, hikayesi ortalamaydı zaten bu fiyata su zor bulursunuz.
flux_VIII Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 293 5 Ekim 2024 #3 GamersGate'i takip etmek lazım, bazı oyunları Steam dolara geçmeden önceki fiyattan satıyorlar hala çok uyguna geliyor.
GamersGate'i takip etmek lazım, bazı oyunları Steam dolara geçmeden önceki fiyattan satıyorlar hala çok uyguna geliyor.
Miksodro Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 KadirXes dedi: Sniper Elite V2 Remastered oyunu 11.40TL'ye düşmüş. İlgilenenler alabilir, ben şahsen ekipçe oynamak için herkese aldım. GamersGate - Buy and download games now! We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere. www.gamersgate.com Genişletmek için tıkla... Coop modu güzel ise bende sizin yaptığınız gibi ekibe alayim.
KadirXes dedi: Sniper Elite V2 Remastered oyunu 11.40TL'ye düşmüş. İlgilenenler alabilir, ben şahsen ekipçe oynamak için herkese aldım. GamersGate - Buy and download games now! We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere. www.gamersgate.com Genişletmek için tıkla... Coop modu güzel ise bende sizin yaptığınız gibi ekibe alayim.
KadirXes Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 376 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 Miksodro dedi: Coop modu güzel ise bende sizin yaptığınız gibi ekibe alayim. Genişletmek için tıkla... Coop hikaye modu var mı bilmiyorum biz ekipçe vs atıyoruz sniper felan çok eğlenceli geçiyor. flux_VIII dedi: GamersGate'i takip etmek lazım, bazı oyunları Steam dolara geçmeden önceki fiyattan satıyorlar hala çok uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam düşmüşse diye aratırken şans eseri düştüğünü gördüm.
Miksodro dedi: Coop modu güzel ise bende sizin yaptığınız gibi ekibe alayim. Genişletmek için tıkla... Coop hikaye modu var mı bilmiyorum biz ekipçe vs atıyoruz sniper felan çok eğlenceli geçiyor. flux_VIII dedi: GamersGate'i takip etmek lazım, bazı oyunları Steam dolara geçmeden önceki fiyattan satıyorlar hala çok uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam düşmüşse diye aratırken şans eseri düştüğünü gördüm.
Seemih Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #6 KadirXes dedi: Sniper Elite V2 Remastered oyunu 11.40TL'ye düşmüş. İlgilenenler alabilir, ben şahsen ekipçe oynamak için herkese aldım. GamersGate - Buy and download games now! We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere. www.gamersgate.com Genişletmek için tıkla... €5.25 olmuş fiyatı
KadirXes dedi: Sniper Elite V2 Remastered oyunu 11.40TL'ye düşmüş. İlgilenenler alabilir, ben şahsen ekipçe oynamak için herkese aldım. GamersGate - Buy and download games now! We sell games. Cheap, fast and reliable — you can count on those things when you shop with us. Purchase with us — anytime, anywhere. www.gamersgate.com Genişletmek için tıkla... €5.25 olmuş fiyatı
KadirXes Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 376 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #7 Seemih dedi: €5.25 olmuş fiyatı Genişletmek için tıkla... Hocam hala aynı vpn açık sizde kalmış olabilir, 11 saat sonra bitiyor indirim.
Seemih dedi: €5.25 olmuş fiyatı Genişletmek için tıkla... Hocam hala aynı vpn açık sizde kalmış olabilir, 11 saat sonra bitiyor indirim.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 6 Ekim 2024 #8 Alınmıyor ki minimum 22 TL lik sepet istiyor.
KadirXes Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 376 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #9 Donkobus dedi: Alınmıyor ki minimum 22 TL lik sepet istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef ben arkadaşlarıma da aldım.
Donkobus dedi: Alınmıyor ki minimum 22 TL lik sepet istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef ben arkadaşlarıma da aldım.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.283 Çözümler 4 6 Ekim 2024 #10 Bu siteden ilk defa alışveriş yapacağım fakat bir türlü NAYS ile ödeme yapamadım. "Ödeme yönteminizi doğrulayamadık. Lütfen farklı bir ödeme yöntemi seçip tekrar deneyin." şeklinde hata veriyor. Çözümü nedir?
Bu siteden ilk defa alışveriş yapacağım fakat bir türlü NAYS ile ödeme yapamadım. "Ödeme yönteminizi doğrulayamadık. Lütfen farklı bir ödeme yöntemi seçip tekrar deneyin." şeklinde hata veriyor. Çözümü nedir?