Vittorio Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 783 Çözümler 1 12 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar bu oyunun Türkçe yaması mevcut indirdim. Oyun orijinal neden olmuyor acaba bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2014
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2014 #2 Çok açıklayıcı olmuş. Oyunun kurulu olduğu dizine kurdunuz mu? Oyun açıldığında İngilizce mi açılıyor?
Çok açıklayıcı olmuş. Oyunun kurulu olduğu dizine kurdunuz mu? Oyun açıldığında İngilizce mi açılıyor?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 12 Nisan 2014 #3 Türkçe yamasını indirip, orijinal olmasını isteyen tek arkadaş. Youtube'de kurulumlar vardır, dikkatlice izle. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2014
Türkçe yamasını indirip, orijinal olmasını isteyen tek arkadaş. Youtube'de kurulumlar vardır, dikkatlice izle.
Vittorio Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 783 Çözümler 1 12 Nisan 2014 #4 Yamayı kuramadım ki. Yamayı kuracağım esnada Steamapss' taki Sniper Elite v2 dosyasını nedense görmüyor. L.A. Noire de sorunsuz kurulmuştu. Oysa ki steam' da oyunun dosyalarını da doğruladım. Eksik dosya olma şansı da yok. Arkadaşlar yardım edin bir türlü yapamıyorum. Dosyayı niye görmüyor anlamıyorum kurulum sırasında.
Yamayı kuramadım ki. Yamayı kuracağım esnada Steamapss' taki Sniper Elite v2 dosyasını nedense görmüyor. L.A. Noire de sorunsuz kurulmuştu. Oysa ki steam' da oyunun dosyalarını da doğruladım. Eksik dosya olma şansı da yok. Arkadaşlar yardım edin bir türlü yapamıyorum. Dosyayı niye görmüyor anlamıyorum kurulum sırasında.