Sniper Ghost Warrior 2 ''Çalışmayı Durdurdu'' Hatası

Parzival

Megapat
Yer
Krypton
Daha fazla  
Meslek
Köle
Evet arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz üzere oyunumun orjinal olmasına ve yapabileceğim her şeyi yapmış olmama rağmen sorunu çözemedim. DirectX'i tekrar yükledim, common redist'teki setupları yeniledim, yönetici olarak çalıştırdım ama hiçbir fayda etmedi. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Bu sorun genelde crack yüzünden ortaya çıkan bir sorun. Senin oyunun orjinal olması ve hatayı alman garip geldi. Bazı kişiler format atıp daha sonra kurduğunda düzeldiğini söylemiş. Yani ya oyun eksik yüklendi ya da yazılımsal. Ayrıca sistemini detaylı olarak yazarsan sana daha iyi yardımcı olabilirler.

Oyunu steamden yedekleyip tekrar yükledim. Zaten daha önce oynuyordum yeni yapmaya başladı. Sistemim:
  • Win 10 pro
  • 8gb Ram
  • İntel Core i3 2100 3.10 Ghz
  • Nvidia Gtx 750 ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bu tip sorunlar genelde sonradan yüklenilen programlar kaynaklı olabiliyor. Örneğin; BF1 Directx 12 açıp MSI Afterburner OSD bilgi ekranı açtığın zaman, "Çalışmayı durdurdu" hatası alıyorsun. Sana önerim son zamanlarda yüklediğin programları gözden geçir. Ya da "Görev Yönetici"'sinden oyun dışındaki tüm programları kapat ve tekrar dene.

Kardeşim şimdi hata vermiyor. Çok teşekkür ederim görev yöneticisinden Msı afterburner osd bilgi ekranını kapattım arkada çalışıyormuş ama bildirim çubuğunda gözükmüyordu. Tekrar teşekkür ederim Esen kalın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı