Güvenilir bir yama arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Ben buradan indirmiştim sitede rarı koymuşlar ama .exe dosyası virustotal bu şekilde : VirusTotal![]()
Sniper Ghost Warrior 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com
TG Yama Ekibi tarafından hazırlanan bu yama Siberian Strike DLC'si dahil Sniper Ghost Warrior 2'yi Türkçeleştirir.turkce-yama.com
Teşekkür ediyorum, bunu kurduktan sonra virüs yüklenme gibi bir ihtimal oluyor mu şuan virüstotal normal gösterse bile?Ben buradan indirmiştim sitede rarı koymuşlar ama .exe dosyası virustotal bu şekilde : VirusTotal![]()
Sniper Ghost Warrior 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com
TG Yama Ekibi tarafından hazırlanan bu yama Siberian Strike DLC'si dahil Sniper Ghost Warrior 2'yi Türkçeleştirir.turkce-yama.com
O konularda pek bilgim yok ama üstte de arkadaş bahsetmiş kendi deneyimini. Sorun çıkacağını sanmıyorum çıkarsa da anlarsınız zaten. Kurarken belki ekstra birkaç şey indirtmeyi teklif eder ama edeceğini sanmıyorum, yine dikkatli olmakta fayda var.Teşekkür ediyorum, bunu kurduktan sonra virüs yüklenme gibi bir ihtimal oluyor mu şuan virüstotal normal gösterse bile?
O konularda pek bilgim yok ama üstte de arkadaş bahsetmiş kendi deneyimini. Sorun çıkacağını sanmıyorum çıkarsa da anlarsınız zaten. Kurarken belki ekstra birkaç şey indirtmeyi teklif eder ama edeceğini sanmıyorum, yine dikkatli olmakta fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.