yusuf4815 Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #11 Unstated dedi: VRAM 1500 MB 2000 MB arasında seyrediyor. Şunu da belirteyim bilgisayarı yeni topladım ve şu ana kadar warhammer: Vermintide 2 LoL Valorant gibi oyunlar oynadım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu oyunda da koşarken takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorun bende de vardı düzeldi mi senin ki?
Unstated dedi: VRAM 1500 MB 2000 MB arasında seyrediyor. Şunu da belirteyim bilgisayarı yeni topladım ve şu ana kadar warhammer: Vermintide 2 LoL Valorant gibi oyunlar oynadım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu oyunda da koşarken takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorun bende de vardı düzeldi mi senin ki?
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 25 Aralık 2024 #12 yusuf4815 dedi: Bu sorun bende de vardı düzeldi mi senin ki? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunu sildim ve düzeldi
yusuf4815 dedi: Bu sorun bende de vardı düzeldi mi senin ki? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunu sildim ve düzeldi