Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #1 Merhaba dostlar. Güvenilir bir site var mı bu yamayı yapan?
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Sniper Ghost Warrior Contracts – Türkçe Yama v1.0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - www.oyunceviri.net Sanırım bu site güvenilirdi. Pardon bu ilk oyunmuş. Artı 0 Eksi
Sniper Ghost Warrior Contracts – Türkçe Yama v1.0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - www.oyunceviri.net Sanırım bu site güvenilirdi. Pardon bu ilk oyunmuş.
LikeCastle Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 518 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #3 Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe Yama Çıktı – Kurulumu Nasıl Yapılır? – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Artı 0 Eksi
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe Yama Çıktı – Kurulumu Nasıl Yapılır? – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
KS KS Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #4 LikeCastle dedi: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe Yama Çıktı – Kurulumu Nasıl Yapılır? – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Genişletmek için tıkla... Gördümde bu güvenilir mi? Artı 0 Eksi
LikeCastle dedi: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe Yama Çıktı – Kurulumu Nasıl Yapılır? – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Genişletmek için tıkla... Gördümde bu güvenilir mi?
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #5 Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe Yama Çıktı – Kurulumu Nasıl Yapılır? – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Artı 0 Eksi
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Türkçe Yama Çıktı – Kurulumu Nasıl Yapılır? – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
LikeCastle Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 518 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #6 Ş Matteach dedi: Gördümde bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu an oynuyorum bu yamayla Artı 0 Eksi
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.798 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #7 @Matteach Hocam yamayı kurup baktınız mı ona göre ben de indireceğim. Oynadınız mı ? Oynadıysanız memnun oldunuz mu yamadan ? Konuyu hortlatıyorum ama Artı 0 Eksi
@Matteach Hocam yamayı kurup baktınız mı ona göre ben de indireceğim. Oynadınız mı ? Oynadıysanız memnun oldunuz mu yamadan ? Konuyu hortlatıyorum ama
KS KS Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 10 Ekim 2021 #8 Silinen üye dedi: @Matteach Hocam yamayı kurup baktınız mı ona göre ben de indireceğim. Oynadınız mı ? Oynadıysanız memnun oldunuz mu yamadan ? Konuyu hortlatıyorum ama Genişletmek için tıkla... Evet hocam indirilebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @Matteach Hocam yamayı kurup baktınız mı ona göre ben de indireceğim. Oynadınız mı ? Oynadıysanız memnun oldunuz mu yamadan ? Konuyu hortlatıyorum ama Genişletmek için tıkla... Evet hocam indirilebilirsiniz.