Blue Life Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Sniper Ghost Warrior contracts oyunu oynarken oyunun içerisinde mouse imleci gözüküyor gizlenmiyor. Tam ekranda da pencereli ekranda da aynı şekilde gizlenmiyor. Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı şekilde. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2024
Merhaba. Sniper Ghost Warrior contracts oyunu oynarken oyunun içerisinde mouse imleci gözüküyor gizlenmiyor. Tam ekranda da pencereli ekranda da aynı şekilde gizlenmiyor. Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı şekilde. Sorunu nasıl çözebilirim?
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 29 Mayıs 2024 #2 Tam ortada sabit mi duruyor? O oyunu oynamadım ama bende Geforce ShadowPlay yüzünden oluyordu ve Alt+Z ile açıp kapatınca düzeliyordu. Başka bir harici programdan da kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Tam ortada sabit mi duruyor? O oyunu oynamadım ama bende Geforce ShadowPlay yüzünden oluyordu ve Alt+Z ile açıp kapatınca düzeliyordu. Başka bir harici programdan da kaynaklanıyor olabilir.
KS KS Blue Life Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 Hayır ortada durmuyor. Ben silahı ne tarafa çevirirsem mouse da o tarafa dönüyor. Alt+Z'de denedim. Olmuyor. Artı 0 Eksi
Hayır ortada durmuyor. Ben silahı ne tarafa çevirirsem mouse da o tarafa dönüyor. Alt+Z'de denedim. Olmuyor.