Oyun Sniper Ghost Warrior Serisi %85'e varan indirimde!

Sniper Elite ile kıyaslandığında gideri var mıdır reyiz, ona göre listeye çekelim.
Ben 1 ve 2 oyununu sevmiştim eskiden oynadım ama hikayesi fena değil oynanır. Sniper Elite aldım ama daha oynama fırsatı bulamadım V2 Remastared'ı indirdim fakat oyun açılmıyor bir çok kişide sorun var fakat yapımcının tınladığı yok.

Pahalı bence. Serinin ikinci oyunu maksimum 10TL olması gerek ama 25TL miydi neydi.

Zamlanmadan önce alsaydım keşke Contracts'ı. 140 TL'ye değer mi Contracts 1 + Contracts 2 ?
Ben Contractz 2'nin animasyonlarından o kadare etkilenmiştim ki 50% indirimde almıştım. Biraz tek düze bir oyun, hikayesi çok kısa, yapılacak şeyler belli. Rakipler zor değil, çok fazla eksiği olduğunu düşündüğüm bir oyun fakat dediğim gibi oyunu şuan oynarsam 5 saatte bitiririm baştan sona fakat ilk oynadığımda 10-12 saat sürdü. Çok fazla eksiği olduğunu düşünmeme rağmen "Animasyon" kısmındaki başarısı için bile deneyimlemeye değer bir oyun. Bundan sonra Sniper Elite 5 oynadım ve ondan da fazlasıyla keyif aldım fakat birbirinden baya farklı oyunlar. Ben olsam bu fiyata ikisini de alır oynardım + Sniper Elite 5'i de Game Pass alıp oynardım, vereceğiniz 30 TL'ye kesinlikler değer
Bu paralar verilmez diyenlere, yanlış düşünüyorsun diyemem fakat dediğim gibi ben animasyonunu merak edip almıştım ve iyi ki de almışım. Kaldı ki ben 135 TL'ye SGWC 2 almıştım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…