S2 Son Silah private sunucuları için çalışmalar yapılıyor, yakından takip ediyorum. Belki bilgin vardır, bayağı ilerleme sağlandı aynı oyuna 2 kişi bağlandı ve 1v1 attılar.Makroluk bir olayı yok bu eski oyunlardan kalma bir hareket. Mesela ben 2012'de S2 Son Silah'ta hem Q, Q şeklinde hem 3, 1 şeklinde kullanıyordum. Oyundaki silaha mermi sürme animasyonunu izlemek yerine ateş ettiğiniz yeri hiç değiştirmeden 3, 1 yapıyorsunuz. Zoomu açtığınızda gözünüzü alıştırdığınız sürece adamın üstüne açılıyor. Eskiden oyunlarda bu hareket silaha mermi sürmeden tekrar ateş etmenizi sağlıyordu bug gibi bir şeydi. Artık bu bugu kapattılar sadece hareket oluyor, eliniz alışıksa bir sonraki atışınızı kaçırmıyorsunuz ama.
S2 son silah private sunucuları için çalışmalar yapılıyor, yakından takip ediyorum. Belki bilgin vardır, bayağı ilerleme sağlandı aynı oyuna 2 kişi bağlandı ve 1V1 attılar.
Benim adımla google'da araştırma yaparak herhangi bir sosyal medya üzerinden mesaj atabilirsiniz. Buradan özel iletişim adresi vermek yasak.Öylesine bir forumda gezeyim derken denk geldiğim yoruma bakar mısın ya. Çok heyecanlandım, S2'yi deli gibi oynardık. Bu durumu nereden takip edebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.