ykmky454 Yoctopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben snophy v5h direksiyon seti kullanıyorum. Forza horizo4 de çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor, yardım.
Merhaba, ben snophy v5h direksiyon seti kullanıyorum. Forza horizo4 de çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor, yardım.
l.eScobar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 Ayar menüsün fotoğrafını atabilir misiniz?
ykmky454 Yoctopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 l.eScobar dedi: Ayar menüsün fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hangi ayarı l.eScobar dedi: Ayar menüsün fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
l.eScobar dedi: Ayar menüsün fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hangi ayarı l.eScobar dedi: Ayar menüsün fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
l.eScobar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 ykmky454 dedi: Hangi ayarı Eki Görüntüle 1811710 Genişletmek için tıkla... Oyun kumandası bölümüne girip bir de oraya direksiyon tuşlarını atamayı deneyin.
ykmky454 dedi: Hangi ayarı Eki Görüntüle 1811710 Genişletmek için tıkla... Oyun kumandası bölümüne girip bir de oraya direksiyon tuşlarını atamayı deneyin.
ykmky454 Yoctopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #5 l.eScobar dedi: Oyun kumandası bölümüne girip bir de oraya direksiyon tuşlarını atamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... yok olmuyo basıyom algılamıyor neyse windows 11 e geçtüm çözdüm forza horizon 5 snopy v5h kendi kendine hareket ediyor Son düzenleme: 10 Haziran 2023
l.eScobar dedi: Oyun kumandası bölümüne girip bir de oraya direksiyon tuşlarını atamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... yok olmuyo basıyom algılamıyor neyse windows 11 e geçtüm çözdüm forza horizon 5 snopy v5h kendi kendine hareket ediyor