eminzy Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 39 13 Mart 2020 #1 Arkadaşlar bu kulaklığım sesi az geliyor da Driver'den mi yükselteceğim anlamadım varsa driveri atabilir misiniz?
Arkadaşlar bu kulaklığım sesi az geliyor da Driver'den mi yükselteceğim anlamadım varsa driveri atabilir misiniz?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 13 Mart 2020 #2 Herhangi bir sürücüsü bulunmuyor. Ayrıca o üründen, yüksek ses kalitesi beklemeyin. Snopy SN-4488 Profesyonel Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com
Herhangi bir sürücüsü bulunmuyor. Ayrıca o üründen, yüksek ses kalitesi beklemeyin. Snopy SN-4488 Profesyonel Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com
Diezbit Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 eminzy dedi: Arkadaşlar bu kulaklığım sesi az geliyor da Driver'den mi yükselteceğim anlamadım varsa driveri atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Letasoft Sound Booster – Download bu ses yüksetme prgramını yükleyebilirsin öneriyorum sesi%500 artırıyor
eminzy dedi: Arkadaşlar bu kulaklığım sesi az geliyor da Driver'den mi yükselteceğim anlamadım varsa driveri atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Letasoft Sound Booster – Download bu ses yüksetme prgramını yükleyebilirsin öneriyorum sesi%500 artırıyor