Selam sevgili sosyal. Bir kablosuz kafa üstü kulaklığa ihtiyacım vardı ve bu ürünü beğendim. Ses kalitesi vs. iyi diyorlar, incelemelere bakmıştım. Mikrofondan şüpheliyim biraz, kötü geliyor gibi. 200 TL verebilirim en fazla. Kablosuz bluetooh'lu, mikrofonlu ve iyi bir ses kalitesi olsun. Oyun amacıyla almıyorum ama ara sıra PUBG oynuyorum. Neyse söz sizde, sizce bu fiyata bu kulaklık alınır mı, alınmaz ise en fazla 200 TL'ye başka bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
Ürün linki:
Trust Creon 22054 GXT 354 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İndirimle 260 TL civarına düşüyor. İndirimi bekleyin o zamana kadar para biriktirin bunu alın bence.
Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İndirimle 260 TL civarına düşüyor. İndirimi bekleyin o zamana kadar para biriktirin bunu alın bence.
Trust Creon 22054 GXT 354 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.