Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 25 Temmuz 2022 #1 Merhabalar. Bir tanıdığım Snopy direksiyon seti almış, Windows XP işletim sistemi var ve direksiyon setini görmüyor. Nasıl gösterebiliriz?
Merhabalar. Bir tanıdığım Snopy direksiyon seti almış, Windows XP işletim sistemi var ve direksiyon setini görmüyor. Nasıl gösterebiliriz?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 25 Temmuz 2022 #2 Satarak daha iyi bir şey yaparsınız, çünkü o direksiyon en az yarı çevirince algılıyor. Aşırı dandik, sürücüleri olabilir. Tam modeli nedir? Artı 0 Eksi
Satarak daha iyi bir şey yaparsınız, çünkü o direksiyon en az yarı çevirince algılıyor. Aşırı dandik, sürücüleri olabilir. Tam modeli nedir?
KS KS Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Temmuz 2022 #3 InternetciMen dedi: Satarak daha iyi bir şey yaparsınız, çünkü o direksiyon en az yarı çevirince algılıyor. Aşırı dandik, sürücüleri olabilir. Tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam tam modelini ne yazık ki bilmiyorum. Kırmızı bir direksiyon. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Satarak daha iyi bir şey yaparsınız, çünkü o direksiyon en az yarı çevirince algılıyor. Aşırı dandik, sürücüleri olabilir. Tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam tam modelini ne yazık ki bilmiyorum. Kırmızı bir direksiyon.