Çözüldü Snopy FT28B1 PC'de çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Lord Vader

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Aslında çalışıyor da oyunda sapıtıyor. Mesela Battlefront 2'de geri, ileri hiçbir tepki vermiyor. Tuşlar da gene hiçbir şey yapmıyor. Rocket League'de çalışmıyor. Hani tuşlar gösterilir ya, mesela "press X to continue gibi", onlar gözüküyor ama çalışmıyor. Bir ayar mı yapacağım?
Bilen yok mu?
@TÇB @Lord Raiden siz biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Çözüm
Bu program ile tuş atamalarını yapmayı dener misiniz?
Eğer olmazsa büyük ihtimalle X-input desteği yoktur.

Çözüm

Hocam konuyla alakası yok ama bu nedir? Özür diliyorum ama yani bir anda bulunca panikledim, Kaspersky bulamamıştı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-05-25 110247.png
    Ekran görüntüsü 2021-05-25 110247.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 86
Hocam kullandığınız Windows 10 korsan mı?

Bilgisayarcı 200TL'ye yükledi.

Oyundayken mi yapacağım?

Attığınız görselde KMS falan diyor, ayrıca bilgisayarcı yüklediğine göre korsandır. 200 TL'yi resmen çöpe atmışsınız.
Attığım programı oyundayken değil ayarlarken kullanın, oradan tuş ataması vs. yapabilirseniz iyi olur. Xbox dizilimi gibi gösterip deneyin, tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Attığınız görselde KMS falan diyor, ayrıca bilgisayarcı yüklediğine göre korsandır. 200 TL'yi resmen çöpe atmışsınız.
Attığım programı oyundayken değil ayarlarken kullanın, oradan tuş ataması vs. yapabilirseniz iyi olur. Xbox dizilimi gibi gösterip deneyin, tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Virüs değil değil mi? Ayrıca bilgisayarcı driver kurdu, sistemi falan topladı (parçaları birleştirdi).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı