OnurCemilTaşdeler Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar 2 3 oyuna girdim ekran yukarı bakiyor. Çözemedim bir türlü. Teni aldım joysticki ayari falan mi var? Çıkariyorum fare ile duzeltiyorum tekrar taktıgımda geri ekran yukarı bakiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2015
Arkadaşlar 2 3 oyuna girdim ekran yukarı bakiyor. Çözemedim bir türlü. Teni aldım joysticki ayari falan mi var? Çıkariyorum fare ile duzeltiyorum tekrar taktıgımda geri ekran yukarı bakiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Mayıs 2015 #2 Ucuz etin yahnisi sendromu. Aygıtlar ve Yazıcılar'a gir: Gamepad'e sağ tıkla ve oyun kumandası ayarları de: Açılan pencereden özellikler de: Buradan ince ayar yapabilirsin: Ayrıca soldan ayarları sıfırlayabilirsin ve yeniden yapılandırabilrisin:
Ucuz etin yahnisi sendromu. Aygıtlar ve Yazıcılar'a gir: Gamepad'e sağ tıkla ve oyun kumandası ayarları de: Açılan pencereden özellikler de: Buradan ince ayar yapabilirsin: Ayrıca soldan ayarları sıfırlayabilirsin ve yeniden yapılandırabilrisin:
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 8 Mayıs 2015 #3 Snopy markalı ürünleri bir tek bu forumda kötüleyen gördüm. Diğer forumlarda veya sözlüklerde %90 olumlu yorumlar yapılmış.
Snopy markalı ürünleri bir tek bu forumda kötüleyen gördüm. Diğer forumlarda veya sözlüklerde %90 olumlu yorumlar yapılmış.