D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Başlıkta ki gibi Snopy kulaklık kullanıyorum ama mikforon çalışmıyor.
emiv Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 217 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #2 Yeni mi aldın, darbe aldı mı? Garantisi var mı? Daha önce çalışıyor muydu kulaklığın modeli nedir lütfen detayları verir misin
Yeni mi aldın, darbe aldı mı? Garantisi var mı? Daha önce çalışıyor muydu kulaklığın modeli nedir lütfen detayları verir misin
D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 emiv dedi: Yeni mi aldın, darbe aldı mı? Garantisi var mı? Daha önce çalışıyor muydu kulaklığın modeli nedir lütfen detayları verir misin? Genişletmek için tıkla... 1 ay civarı oldu darbe hiç almadı ve hiç mikrofon çalışmadı maalesef modeli bilmiyorum sadece markasını biliyorum kutusunuda atmışım.
emiv dedi: Yeni mi aldın, darbe aldı mı? Garantisi var mı? Daha önce çalışıyor muydu kulaklığın modeli nedir lütfen detayları verir misin? Genişletmek için tıkla... 1 ay civarı oldu darbe hiç almadı ve hiç mikrofon çalışmadı maalesef modeli bilmiyorum sadece markasını biliyorum kutusunuda atmışım.
emiv Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 217 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #4 Kulaklığın mikrofonu bozuk muhtemelen çöp diyebiliriz Doruk Durmaz dedi: 1 ay civarı oldu darbe hiç almadı ve hiç mikrofon çalışmadı maalesef modeli bilmiyorum sadece markasını biliyorum kutusunuda atmışım. Genişletmek için tıkla...
Kulaklığın mikrofonu bozuk muhtemelen çöp diyebiliriz Doruk Durmaz dedi: 1 ay civarı oldu darbe hiç almadı ve hiç mikrofon çalışmadı maalesef modeli bilmiyorum sadece markasını biliyorum kutusunuda atmışım. Genişletmek için tıkla...
D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 emiv dedi: Kulaklığın mikrofonu bozuk muhtemelen çöp diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Anladım