Snopy mikrofon ses karşıya az gitme sorunu

alwayshp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Snopy'nin dandik bir mikrofonunu yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım. Bu zamana kadar idare ediyordu ancak discord'da arkadaslarım oyun sesının kendilerıne gittiğini söylüyordu. Bir arkadaşım bu sorunu Realtek HD Audio driver ile çözdüğünü söyledi. Ben de yüklü değildi. Programı yükledikten sonra kulaklığımda vs. bir sıkıntı yok ancak mikrofon normal seviye sesleri algılayamıyor.

Mikrofonu elimle dürttüğümde karsı tarafa o sesler gidiyor ancak benim konuşma seslerim bağırmadığım sürece iletilmiyor. Sebebi ne olabilir? Kulaklıkta herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü Realtek HD Audio driver yükleyene kadar sorunsuz çalışıyordu. Ses aygıtlarından bu aygıtı dinle dediğimde çevre seslerini hatta mouse tıklama sesimi bile alıyorum ancak konuşma sesimi alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Snopy'nin kalitesi malum. Yine de ilk olarak mikrofon jakının düzgün takılı olduğundan emin ol. Sonrasında da ses kartının Donanım Kimliği'ni paylaş. Güncel sürücü sağlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…