fl0ra Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bu direksiyon setini aldım fakat VGA girişli olduğu için kullanamıyorum. Bunun için VGA to USB adaptörü alsam çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar. Ben bu direksiyon setini aldım fakat VGA girişli olduğu için kullanamıyorum. Bunun için VGA to USB adaptörü alsam çalışır mı?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.412 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #2 fl0ra dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bu direksiyon setini aldım fakat VGA girişli olduğu için kullanamıyorum. Bunun için VGA to USB adaptörü alsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir direksiyon setinde nasıl görüntü çıkışı olabilir?
fl0ra dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bu direksiyon setini aldım fakat VGA girişli olduğu için kullanamıyorum. Bunun için VGA to USB adaptörü alsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir direksiyon setinde nasıl görüntü çıkışı olabilir?
fl0ra Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Katy Perry dedi: Hocam bir direksiyon setinde nasıl görüntü çıkışı olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama gerçekten öyle, bu Snopy MX-V19C modelinde herkesin ortak problemi bu zaten. USB-RS232 Dönüştürücü - PL2303 Satın Al | Robotistan Bunu almaya karar verdim, çalışırmı çalışmazmı bir fikrim yok durumu bildiririm. Dosya Ekleri image_2023-06-22_071236666.png 1,2 MB · Görüntüleme: 88 Son düzenleme: 22 Haziran 2023
Katy Perry dedi: Hocam bir direksiyon setinde nasıl görüntü çıkışı olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama gerçekten öyle, bu Snopy MX-V19C modelinde herkesin ortak problemi bu zaten. USB-RS232 Dönüştürücü - PL2303 Satın Al | Robotistan Bunu almaya karar verdim, çalışırmı çalışmazmı bir fikrim yok durumu bildiririm.
Edgar Davids Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 388 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #4 fl0ra dedi: Bilmiyorum ama gerçekten öyle, bu Snopy MX-V19C modelinde herkesin ortak problemi bu zaten. USB-RS232 Dönüştürücü - PL2303 Satın Al | Robotistan Bunu almaya karar verdim, çalışırmı çalışmazmı bir fikrim yok durumu bildiririm. Genişletmek için tıkla... çalıştı mı hocam?
fl0ra dedi: Bilmiyorum ama gerçekten öyle, bu Snopy MX-V19C modelinde herkesin ortak problemi bu zaten. USB-RS232 Dönüştürücü - PL2303 Satın Al | Robotistan Bunu almaya karar verdim, çalışırmı çalışmazmı bir fikrim yok durumu bildiririm. Genişletmek için tıkla... çalıştı mı hocam?