WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.227 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar başta aldım, taktım DS4Windows uygulamasını indirdim kurdum problem olmadan GTA 5'e falan filan hepsine girdi şimdi. Ne oldu bilmiyorum girmiyor hiçbir şeye. Yani gamepad çalışıyor ama görmüyor hiçbir oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Arkadaşlar başta aldım, taktım DS4Windows uygulamasını indirdim kurdum problem olmadan GTA 5'e falan filan hepsine girdi şimdi. Ne oldu bilmiyorum girmiyor hiçbir şeye. Yani gamepad çalışıyor ama görmüyor hiçbir oyun.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #2 Adını başka hocalarım getirsin bir uygulama vardı Xbox kolu olarak tanıtıyor tanıyordu o zaman.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.227 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Silinen üye dedi: Adını başka hocalarım getirsin bir uygulama vardı Xbox kolu olarak tanıtıyor tanıyordu o zaman. Genişletmek için tıkla... Bulamadım gitti reis ya. Eskiden çalışıp şimdi çalışmaması baya üzücü.
Silinen üye dedi: Adını başka hocalarım getirsin bir uygulama vardı Xbox kolu olarak tanıtıyor tanıyordu o zaman. Genişletmek için tıkla... Bulamadım gitti reis ya. Eskiden çalışıp şimdi çalışmaması baya üzücü.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 WolreaG dedi: Bulamadım gitti reis ya. Eskiden çalışıp şimdi çalışmaması bayağı üzücü. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal mı donanımsal mı sorun?
WolreaG dedi: Bulamadım gitti reis ya. Eskiden çalışıp şimdi çalışmaması bayağı üzücü. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal mı donanımsal mı sorun?
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.227 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #5 Silinen üye dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı sorun? Genişletmek için tıkla... Önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Bence yazılımsal.
Silinen üye dedi: Yazılımsal mı donanımsal mı sorun? Genişletmek için tıkla... Önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Bence yazılımsal.