pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 12 Temmuz 2020 #1 Merhaba bir sorum olacaktı. Acaba ben bu oyun kolunu alıp PC'ye bağlasam aynı PS4'teki gibi oyun oynayabilir miyim? FIFA 2020 oynayacağım zaten bu oyun kolunun fiyatı uygun olduğundan soruyorum Snopy Rampage Ps3/Pc Turuncu Usb 1.8M Joypad Fiyatı Snopy Rampage Ps3/Pc Turuncu Usb 1.8M Joypad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
Merhaba bir sorum olacaktı. Acaba ben bu oyun kolunu alıp PC'ye bağlasam aynı PS4'teki gibi oyun oynayabilir miyim? FIFA 2020 oynayacağım zaten bu oyun kolunun fiyatı uygun olduğundan soruyorum Snopy Rampage Ps3/Pc Turuncu Usb 1.8M Joypad Fiyatı Snopy Rampage Ps3/Pc Turuncu Usb 1.8M Joypad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Çözüm Caner Uncu 12 Temmuz 2020 Evet, oynarsın. PC ile uyumlu ve aynısını kullanıyorum, bağlanıyor ve oynanıyor. USB girişini taktıktan sonra otomatik tanıyor zaten.
Evet, oynarsın. PC ile uyumlu ve aynısını kullanıyorum, bağlanıyor ve oynanıyor. USB girişini taktıktan sonra otomatik tanıyor zaten.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Temmuz 2020 #2 Evet, oynarsın. PC ile uyumlu ve aynısını kullanıyorum, bağlanıyor ve oynanıyor. USB girişini taktıktan sonra otomatik tanıyor zaten. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, oynarsın. PC ile uyumlu ve aynısını kullanıyorum, bağlanıyor ve oynanıyor. USB girişini taktıktan sonra otomatik tanıyor zaten.