Snopy Rampage pace V987 alınır mı?

Typede983

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Rampage'nin yeni çıkardığı Snopy Rampage pace V987 direksiyon seti alınır mı? Force feedbackı var 1080 derece ve oldukça uygun fiyatı artacak diyorlar bu ürün alınır mı sizce?
10.800 gayet uygun bence rakiplerine göre.

Bence alınır

Alıp kullanan oldu mu bu akşam almayı düşünüyorum bende

Alıp kullanan oldu mu bu akşam almayı düşünüyorum bend.

Ben aldım çok güzel fakat drift falan için istiyorsan alma çünkü yapamazsın bununla ben ETS 2 asettoda makas falan atıyorum gayet güzel fiyat 14 bine çıkacak herhalde ben 11'e aldım.

Ben aldım çok güzel fakat drift falan için istiyorsan alma çünkü yapamazsın bununla ben ETS 2 asettoda makas falan atıyorum gayet güzel fiyat 14 bine çıkacak herhalde ben 11'e aldım.
Bakalım bugün stand da aldım gelince deneyeceğim Forza horizon 5 oyununda nasıl denedin mi birde drift için neden yapamayız

Bakalım bugün stant da aldım gelince deneyeceğim Forza Horizon 5 oyununda nasıl denedin mi bir de drift için neden yapamayız.

Dişli sistem olduğu için yavaş dönüyor öyle hızlı döndürüp hızlı toplayamazsın drifte uygun değil ve Forza'da denemedim.

Dişli sistem olduğu için yavaş dönüyor öyle hızlı döndürüp hızlı toplayamazsın drifte uygun değil ve Forza'da denemedim.
Ben dün akşam forzada denedim aktif edemedim ets2 de problem yok gayet güzel ama forzada çalıştıramadım assettoda deneyeceğim bugünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…